Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Calp

Sammenlign biludlejningsselskaber Calp

Bedste pris på billeje i Calp

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Calp, regionen Valencia, Spanien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Calp - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Calp i Spanien. Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Calps rejsecentre, togstationer og lufthavne som Alicante–Elche Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Puerto Marymontaña, Puerto Deportivo Puerto Blanco og Real Club Nautico Calpe. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. I Valencia er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Victoria på Avinguda de la Generalitat Valenciana 1 mv.

Calp (Calpe) er en by beliggende i kommunen Provincia de Alicante, Valencia regionen, Spanien. 31. største by i form af beboere i regionen og Spanien 309. største by. Uanset om du kun besøger Calp i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Teulada, Benissa, Cocentaina, Pego, Muro del Alcoy, L’Olleria, la Canuta, Ifac, Casas de Torrat, La Fustera og Lleus. Har omkring 29 700 (2015) indbyggere. Alicante (ca 334800 indb), Gandia (ca 80000 indb) og Benidorm (ca 71000 indb) er større nabobyer. Byen er omkring 58 meter over havets overflade. parada Bus er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Provincia de Alicante.

Tips og anbefalinger i Calp om aktiviteter, museer, oplevelser, attraktioner, steder, begivenheder og destinationer, som du kan besøge under din rejse. Hvis du rejser med børn og gerne vil opleve en forlystelsespark, vandland eller temapark, findes disse muligheder, Terra Mitica, Finestrat Karting, Moraira Parc og Aqua Natura. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring byen er Terra Natura og Mundomar. Skal I se på eksotiske dyr? Benissa Playa, Playas de Calpe, Playa Mascarat, Playa de La Fossa, Playa La Galera og Playa de la Solsida er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade. Casa de Cultura Jaume Pastor i Fluixà er det kulturelle centrum for rekreation og aktiviteter, der ligger tæt på byen.

Nærliggende destinationer, Calp

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Alicante-Elche Lufthavn og Sammenligne lejebiler Valencia Lufthavn. Vi giver dig mulighed for hurtigt og nemt at sammenligne resultater fra hundredvis af biludlejningssider på én gang. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Valencia, Biludlejning Alicante, Lejebiler Elche, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Biludlejningsselskaber i Calp, Spanien

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Alicante-Elche El Altet Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Calp kundeanmeldelser & ratings