Bedste pris på billeje i Almassora

Sammenlign priser på biludlejning i byen Almassora, regionen Valencia, Spanien med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Nærliggende er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Budget, Europcar, Thrifty, Hertz, Sixt, Avis. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autospain.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Almassora

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Almassora - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Almassoras jernbanestationer (Almassora, Vila-real, Castelló de la Plana jernbanestation, Burriana-Alquerias, Nules-La Vilavella og Estación de Benicasim) rejsecentre og lufthavne som Castellón–Costa Azahar Lufthavn og Valencia Lufthavn. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Almassora i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. I Almassora er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Alamo på Estación de Tren Carrer del Pintor Oliet, Malco Vila Real på Avenida Castelló 12 Vila Real, Europcar Castellón på Pintor Oliet 33 Frente Estacion Renfe, Wiber på Carrer Ciscar 39 Bajo, Budget på Calle Pintor Oliera, National på Estación de Tren Carrer del Pintor Oliet, Hertz på 3 Avenida de Europa 2, Enterprise på Estacion de Tren Carrer del Pintor Oliet, Record Go på Avinguda de Casalduch 61, Avis på Carrer del Pintor Oliet S N mv.

Almassora (Almazora) er en by i kommunen Província de Castelló, Valencia regionen, Spanien. 44. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 375. største by. Der bor ca. 25 000 (2015) indbyggere i byen. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Nules, Godella, Oropesa del Mar, l’Alcora, Picanya, San Antonio, Vila-real, Virgen de Gracia og Niño Perdido. Byen ligger omkring 37 m over havets overflade. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Nærliggende andre større byer er Valencia (ca 814200 indb), Castelló de la Plana (ca 180000 indb) og Torrent (ca 78500 indb). Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Província de Castelló.

Ophold i lang tid i Almassora? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Benikarts og Aquarama. Basilika San Pascual er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Park Abandonado er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager.

Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: El Fadrí. Smukke store åbne pladser eller torve tæt ved er Plaza Santa Isabel, Plaza del Doctor Fleming og Plaza Pere Cornell. Hvis du er ivrig efter at besøge et museum, kan du vælge mellem Kommunalmuseet Almazora, disse er inden for gåafstand af byens centrum. På golfrejse og leder efter baner? Golfbanerne Club de Golf Costa de Azahar 8 km og Club de Campo del Mediterraneo 10 km ligger i nærheden.

Playa de Borriana, Playa del Serrallo, Playa del Pinar og Playa la Torre er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade. Hvorfor ikke besøge Auditorium Municipal, for at opleve og se musik, teater og shows i nærheden af Almassora.

Nærliggende destinationer, Almassora

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Castellón-Costa Azahar Lufthavn og Valencia Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Billeje Vila-real, Castelló de la Plana, Burriana, El Grao og Benicàssim. Lej en bil i byer i regionen: Lejebiler Valencia, Alicante, Elche, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Biludlejningsselskaber i Almassora, Spanien

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Castellón-Costa Azahar Lufthavn og Valencia Manises Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Almassora kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (37 stemmer, gennemsnit: 4,48 ud af 5)