Bedste pris på billeje i Alhama de Almería

Prissammenligning på biludlejning i byen Alhama de Almería, regionen Andalusien, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Alhama de Almería

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Alhama de Almería - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Alhama de Almerías rejsecentre, togstationer (Estación Santa Fe y Alhama, Estación de Fuente Santa og Estación de Huercal y Viator) og lufthavne som Almería Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Alhama de Almería i Spanien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Alamo, Avis, Enterprise, InterRent, National, Thrifty, Sixt, Europcar, Hertz, Keddy By Europcar, Budget.

Alhama de Almería (Alhama de Almeria, Alhama) er beliggende i kommunen Almería, Andalusien regionen, Spanien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 326. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Spaniens 1608. største by. I byen bor ca. 3374 (2015). Byen ligger omkring 516 m over havets overflade. Nærliggende andre større byer er Almería (ca 188800 indb), El Ejido (ca 84200 indb) og Roquetas de Mar (ca 82700 indb). Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Huércal de Almería, Aguadulce, Albox, La Gangosa Vistasol, La Mojonera, Los Imposibles, Galáchar, Las Yeseras de Galáchar, Santa Cruz De Marchena og Santa Cruz. Uanset om du kun besøger Alhama de Almería i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Almería.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Alhama de Almería, som du kan besøge under dit ophold. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Los Castillejos, Alcazaba og El Peñón del Moro. Søger du gamle monumenter, gamle bygninger, gamle relikvier og kulturelle monumenter? Disse elementer, Los Millares, necrópolis (corbelled tombs) kan være værd at besøge. Få et overblik over hele byen? Cerro de La Cruz Huecija og Udsigtspunkt Desierto de Tabernas ligger i gåafstand fra byens centrum. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Park Huerta Rosalía, Park Nicolás Salmerón og Park Carmen de Burgos, værd at se. Interessante torve eller store åbne pladser,Plaza del Ayuntamiento, Plaza de los Decididos og Plaza Nueva, som er i nærheden.

Etnografisk museum Terque ligger tæt på byens centrum. En dag på Alhama de Almerías museum og kunstgallerier? Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Fuerte El Condor, Nueva Frontera og Los Millares. Golfrejse og billeje? Club de Golf la Envia 14 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen. Forlystelsesparker, vandlande og forlystelsesparker der er værd at besøge i og omkring byen er Legeplads Tráfico de Vícar, Western Leone, Oasys MiniHollywood og Fort Bravo Texas Hollywood. Aquarium Roquetas er nærliggende tropikvarium, tropisk hus, zoo, akvarium, zoologisk have og terrarium. Kirker eller katedraler, Hermitage San Antonio, Hermitage San Marcos og Sognekirke Ntra. Sra. de la Encarnación i nærheden.

Nærliggende destinationer, Alhama de Almería

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Almería Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Sammenligne lejebiler Vícar, Aguadulce, Almería, Tabernas og Roquetas de Mar. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Sevilla, Málaga, Cordoba, Granada og Jerez de la Frontera.

Biludlejningsselskaber i Alhama de Almería, Spanien

Avis, Hertz, Europcar og Budget er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Almería El Alquián Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Alhama de Almería kundeanmeldelser & ratings