Bedste pris på billeje i Alboraya

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Alboraya, regionen Valencia, Spanien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autospain.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Alboraya

autospain.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 50 udlejningsfirmaer i Spanien.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Alboraya - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje på Alborayas lufthavne som Valencia Lufthavn og Castellón–Costa Azahar Lufthavn, togstationer (Valencia-Cabanyal, Valencia Nord jernbanestation, Estación de Empalme, Jernbanestation Valencia, Albuixech, Moncada – Alfara, Seminari – CEU og Massalfassar-Albuixech) og rejsecentre osv og havne / færgen terminaler som Club Náutico Port Saplaya, Port Saplaya. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte.

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Alboraya i Spanien. Centralt i Alboraya beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Multirent på Camino Barranquet 1b mv.

Information om byen Alboraya (Alboraia), beliggende i kommunen Província de València, Valencia regionen, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 51. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 416. største by/samfund. Nærliggende andre større byer er Valencia (ca 814200 indb), Torrent (ca 78500 indb) og Sagunto (ca 66100 indb). I byen bor ca. 22 400 (2015). Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Beliggende omkring 10 meter over havoverfladen. Chiva, Nules, Godella, Alginet, Benifaió, L’Alcúdia, Alberic, Almàssera, Benimaclet, Port Saplaya og Carpesa er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Aeropuerto Valencia-Manises er busstationer og stopper tæt på byen. Skal du med metro? Disse stationer ligger nær byen: Alboraya-Peris Aragó, Alfauir, Burjassot, Godella, Campament og Paterna. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Província de València.

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Alboraya? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Asunción de Nuestra Señora og Parròquia Santíssima Trinitat. Club de Golf Escorpion 13 km, Masia de las Estrellas Club de Golf 11 km, Campo de Golf El Saler 21 km og Foressos Golf 23 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Ruinerne Castillo del (Slot) Puig er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere.

Haver Real er inden for gåafstand, hvis du ønsker at opleve en botanisk have. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Marxalenes Park, værd at se. Besøg Teater L’Agrícola og Auditorium Alboraya for at se og opleve teater, musik og shows i city-området. Castell d’Alaquàs er spændende ældre pragtfulde bygninger såsom palæer og paladser i nærheden. Castillo de (Slot) betera og Castell d’Albalat dels Sorells er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Alboraya. Tæt på centrum er Stadion Llevant og Stadion Mestalla Valencia CF. Se feriestedets forskellige hold spille eller har I lyst til fodbold? Eller se en koncert?

Indkøbscentre såsom Arena Multiespacio er tæt på, hvis du har lyst til shopping. En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Destilerías Plà og Arasca er i nærheden. Hvis du er ivrig efter aktiviteter og oplevelser og ønsker at besøge f.eks. vandparker, forlystelsesparker eller temaparker giver dig mulighed for at gå til Karting Valencia Luis Climent, Karting La Pobla og Bioparc Valencia. Tropicarium, zoo, zoologiske haver, akvarium og terrarium beliggende i og omkring byen er Valencia Zoo. Skal I se på eksotiske dyr? Pont del Moro er spændende statuer og monumenter af berømte mennesker og begivenheder. Interessante torve eller store åbne pladser,Plaza del Carmen, Plaza Mestre Clavel og Plaça d’Hondures, som er i nærheden.

Historiske steder og arkæologiske udgravninger i nærheden er Tårne Serranos, Pont del Mar og Llotja de la Seda. Alquería EL MACHISTRE Museum la Horchata y la Chufa, Museum Belles Arts de València og Museum Ciencias Naturales ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Playa de Nazaret, Playa de Pinedo, Las Arenas strand, Playa Massalfassar og Playa La Malvarrosa. Tag en tur med din bil og besøg!

Nærliggende destinationer, Alboraya

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Valencia Lufthavn og Castellón-Costa Azahar Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Valencia, Burjassot, Moncada, Mislata og Xirivella. Lej en bil i byer i regionen: Biludlejning Valencia, Alicante, Elche, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Biludlejningsselskaber i Alboraya, Spanien

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Valencia Manises Lufthavn og Castellón-Costa Azahar Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Alboraya kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (37 stemmer, gennemsnit: 4,48 ud af 5)