Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i El Guinardó

Sammenlign biludlejningsselskaber El Guinardó

Bedste pris på billeje i El Guinardó

Prissammenligning på biludlejning i distriktet / bydel / forstad El Guinardó, regionen Catalonia, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som National, Surprice, Flizzr, Hertz, InterRent, Firefly, Goldcar, Keddy By Europcar, Enterprise, Alamo, Europcar, Sixt, Avis, Thrifty, Budget, Dollar. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

  • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
  • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
  • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
  • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.

De bedste tips til billeje i El Guinardó

  1. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autospain.dk og finde de bedste tilbud.
  2. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
  3. Søg og bestil i god tid i El Guinardó, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom selepude, babyautostol, børnesæde, anhængertræk, GPS og tagbøjler osv.
  4. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra El Guinardó.

Hvorfor skal du bestille en bil i El Guinardó hos Autospain.dk!

  • Alle lejetilbud sammenlignet på Autospain.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
  • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
  • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i El Guinardó. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
  • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.

Billig biludlejning i El Guinardó - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i distriktet / bydel / forstad, El Guinardó i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på El Guinardós jernbanestationer (Barcelona-Clot-Aragó, Barcelona – Passeig de Gracia, Barcelona Estació de França, Barcelona-Torre del Baro, Sant Adrià de Besòs, Barcelona Sants jernbanestation og Montcada Bifurcacio) rejsecentre og lufthavne som Sabadell Lufthavn, Barcelona–El Prat Lufthavn, Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Olympic Port, Port Fòrum, Poros, Kefalonia Port og Port de Barcelona. I Catalonia ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Enterprise på Carrer de Pere Iv 129, Avis A på Carrer de Còrsega 293, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Sixt på Carrer Daragó 54, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Avis Venta de Vehículos på Carrer de Còrsega 295.

El Guinardó (el Guinardó) er en forstad / bydel i kommunen Província de Barcelona, Catalonia regionen, Spanien. Er en del af en større by. 58. største by i form af beboere i regionen og Spaniens 245. største by. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Sant Adrià de Besòs, Llefià, Santa Coloma de Gramenet, San Adrian de Besos og Santa Maria de Montcada. Nærliggende andre større byer er Barcelona (ca 1621500 indb), Eixample (ca 266500 indb) og L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 indb). Har omkring 36 000 (2015) indbyggere. Læs mere om, hvad distriktet / bydel / forstad har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Byen er omkring 102 m. over havoverfladen. Nord busstoppested er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Navas, Encants, Fabra i Puig, Joanic, Glòries, Verdaguer, Lesseps og Vallcarca er metrostationer tæt ved. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Província de Barcelona.

Forslag og tips til at gøre i El Guinardó, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Bunkers del Carmel. Hvis du er ivrig efter aktiviteter og oplevelser og ønsker at besøge f.eks. vandparker, forlystelsesparker eller temaparker giver dig mulighed for at gå til Indoor Karting Barcelona, Natupark og Karting Minilandia. Vil i tilbringe en dag at se på dyr? Zoo, akvarium, tropikvarium, terrarium og nærliggende zoologiske haver er Zoo de Barcelona og Aquarium Barcelona. Sant Pau Hospital er spændende statuer og monumenter af berømte mennesker og begivenheder. Plaça del Nen de la Rutlla er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende.

Fascinerende parker og haver beliggende i de centrale områder er Jardins d’Hiroshima. Fascinerende og smukke plantager, grønne områder og parker beliggende i distriktet / bydel / forstad er Park Guinardó og Park la Pegaso. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Club de Golf de San Cugat 9 km og Golf Sant Joan 13 km. Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Platja de Sant Miquel, Platja de la Nova Mar Bella, Platja del Besòs, Platja de Sant Sebastià, Platja de Badalona og Platja de la Barceloneta ligger i nærheden. Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Ramon Canals, Caves Montau de Sadurní og Masia Can Calopa de Dalt.

Nærliggende destinationer, El Guinardó

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Sabadell Lufthavn, Søg efter billeje Barcelona-El Prat Lufthavn, Lej en bil Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Lufthavn. Søg i hundreder af udlejningsbilsider på én gang efter billejetilbud i El Guinardó. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Barcelona, Billeje Eixample, Billige lejebiler L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Biludlejningsselskaber i El Guinardó, Spanien

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Sabadell Lufthavn, Barcelona El Prat Josep Tarradellas Lufthavn, Girona-Costa Brava Lufthavn og Reus Tarragona Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil El Guinardó kundeanmeldelser & ratings