Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Puerto del Rosario

Sammenlign biludlejningsselskaber Puerto del Rosario

Bedste pris på billeje i Puerto del Rosario

Prissammenligning på biludlejning i byen Puerto del Rosario, regionen Kanariske Øer, Spanien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autospain.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Puerto del Rosario - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Puerto del Rosario i Spanien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Puerto del Rosarios rejsecentre, togstationer og lufthavne som Fuerteventura Lufthavn og Lanzarote Lufthavn og færge terminaler og havne (Hafen del Rosario, Puerto del Rosario Port). Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Kanariske Øer, Budget Fuerteventura på Lugar 0.

Om byen Puerto del Rosario (Puerto Rosario, Puerto de Cabras, Puerto Cabras), som er beliggende i delen Provincia de Las Palmas, regionen Kanariske Øer, Spanien. Er en lokalitet beliggende i området. 15. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Spaniens 250. største by. Arrecife (ca 59100 indb), Puerto del Carmen (ca 30000 indb) og La Oliva (ca 22000 indb) er større nabobyer. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Tuineje, Corralejo, Antigua, Playa Blanca, Yaiza, El Cotillo, Puerto de las Lajas, Guisguey, El Time, Tetir og El Matorral. Der bor ca. 35 700 (2015) indbyggere i byen. Byen er ca. 43 m. over havoverfladen. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Få også tips om lokale virksomheder.

Nogle forslag og tips om steder, aktiviteter, events, attraktioner, museer, oplevelser og destinationer, der kan være værd at besøge under din ferie i Puerto del Rosario. Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Playa Blanca, Playa Las Lajas og Los Hornos. Tag en tur med din bil og besøg! Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Iglesia Nuestra Señora del Rosario. Golfrejse og billeje? Golf Salinas de Antigua 13 km og Fuerteventura Golf Club 13 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen.

Herregårde og paladser værd at se i nærheden Puerto del Rosarios centrum er Casa de Los Coroneles. Alle inden for gåafstand. I centrum er der nye og gamle interessante slotte at se på, såsom Castillo de (Slot) Furste. For at se og kigge på spændende historie og arkæologi, kan du besøge disse steder i nærheden: Vindmølle Cactus Garden. Casa museo Unamuno og Centro de Arte Juan Ismael ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Las Rotondas Centro Comercial er indkøbscentre i byen, hvis du er ivrig efter at shoppe og handle. Tæt på centrum er der mulighed for teater, musik og shows på Auditorium Insular de Fuerteventura og Kulturcenter Puerto del Rosario.

Nærliggende destinationer, Puerto del Rosario

Billeje i lufthavne i nærheden: Lejebiler Fuerteventura Lufthavn og Sammenligne lejebiler Lanzarote Arrecife Lufthavn. Leje bil envejs og envejsleje (one way) hvor du henter her og forlader der. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Las Palmas de Gran Canaria, Lej en bil Santa Cruz de Tenerife, Billige lejebiler La Laguna, Telde og Arona.

Biludlejningsselskaber i Puerto del Rosario, Spanien

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Fuerteventura El Matorral Puerto del Rosario Lufthavn og Lanzarote-Arrecife Guacimeta San Bartolomé Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Puerto del Rosario kundeanmeldelser & ratings